امور پژوهش
دفتر امور پژوهش شامل سه زير مجموعه گروه برنامه ریزی، حمایت و پشتیبانی پژوهشی، گروه نشر آثار علمي و اداره آزمايشگاه مركزي مي باشد. امور پژوهش مجموعه ای هدفمند از مولفه های مرتبط و به هم پیوسته ای می باشد که به طور هماهنگ برای توسعه پژوهش و فناوری برای تامین نیازهای دانشگاه و کشور در سطح ملی و بین المللی فعالیت می نماید.
مدیریت همکاریهای علمی صنعتی و فناوری
دفتر همکاریهای علمی، صنعتی و فناوری نقطه اتصال حقوقی و تخصصی دانشگاه با دستگاههای اجرائی، واحدهای R&D شرکتهای صنعتی دولتی و غیر دولتی، پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد، صنایع کشور و همه سازمانهایی است که تعامل با این دانشگاه را همراستا با ماموریتهای خود تشخیص داده و برای ارتقاء کیفیت و کمیت محصولات و خدمات سازمان متبوع خویش آماده همکاری های علمی، صنعتی و فناوری با دانشگاه هستند. در همین راستا ما می کوشیم تا با استعانت به الطاف ایزد منان و با کمک و دستگیری شما اعضاء محترم هیأت علمی بتوانیم به عنوان حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه عمل کرده و رشد و تعالی روز افزون صنعت کشور عزیزمان را ایجاد نمائیم.
دفتر توسعه فناوری، تجاریسازی و کار آفرینی
دفتر توسعه فناوری، تجاریسازی و کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت ایران که به صورت مختصر فنتک نامیده میشود، ماموریت سیاستگذاری و یکپارچهسازی فعالیتهای اکوسیستم کارآفرینی دانشگاه و از طرفی وظیفه ارائه خدمات در حوزه کارآفرینی را برعهده دارد. این خدمات از طریق کارگزاران و دفاتر فن تک ارائه می شود.
مرکز رشد واحد های فناور
مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علم و صنعت ایران در سال ۱۳۸۱ موفق به کسب موافقت اصولی گردید و در حال حاضر در فضایی مستقل از پردیس اصلی دانشگاه علم و صنعت ایران در زمینی به مساحت ۲۵۰۰ متر مربع و با بنای مفید ۴ هزار مترمربع مستقر است و با ارائه امکانات و خدمات مورد نیاز به صاحبان ایده و شرکتهای کوچک و متوسط نوپای فناور، هزینههای شروع به کار آنها را پایین آورده و ریسک شکست این واحدها را کاهش میدهد این مرکز با همکاری مدیریت تجاریسازی دانشگاه، اقدام به برگزاری کلاسهای متعدد و ارائه مشاورههای مختلف مدیریتی، بازاریابی، حقوقی و تخصصی در جهت تقویت ساختاری و سیستمی این شرکتها گام بر میدارد و راه را برای پرورش ایدهها و تجاریسازی آنها هموار میسازد.
کتابخانه و مرکز اسناد علمی و اطلاع رسانی
ساختمان کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد امام رضا در سال ۹۸ به بهرهبرداری رسید. این ساختمان به متراژ ۱۲۰۰۰ مترمربع، و اسکلت ساختمان (ستونها، تیرها و تاوهها) به صورت کامپوزیت از ترکیب فولاد و بتن است. بخشهای مختلف ساختمان شامل: مخزن کتاب باز در طبقه ۱- ، سایت کامپیوتر و مرکز انفورماتیک در طبقه ۲- و مخزن بسته در طبقه ۳- میباشند. قفسههای کتاب سالن مخزن باز، به صورت پلکانی طراحی شده و نورپردازی در تالار مخزن به صورت نور طبیعی است. سایت کامپیوتر مجهز به ۲۱۰ سیستم میباشد که ۹۰ سیستم برای خواهران و ۱۲۰ سیستم برای برادران پیشبینی شده است. گنجایش سالنهای مطالعه برای خواهران ۹۶ نفر و برای برادران ۱۳۶ نفر در نظر گرفته شده است.